Select Page

 

 

Flyttetjenester

 

Flytting

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Ved god merking av esker og andre mindre eiendeler vil også disse bli plassert riktig. Vi utfører oppdrag internt i byene og over hele Østlandet, og dessuten tur – retur fra destinasjoner i hele Nord-Europa

 

Pakking

God ned pakking er en forutsetning for en effektiv og trygg flytting. Vi bruker tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell. Lang erfaring innen faget gjør at vi trygt kan emballere f eks verdifulle malerier med skjøre gipsrammer, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet.

Utpakking

Utpakkingen utføres enklest i samarbeid med kunden og all emballasje fjernes umiddelbart.

Forsikring

Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler, denne er dessuten utvidet til å gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom oss, da vi er agent på vegne av Gjensidige Skadeforsikring. Mange er allerede dekket gjennom eksisterende innboforsikring i sitt eget forsikringsselskap.

 

 

Over 100 fullførte oppdrag hittil 2021

“Hyggelige fok, god service,

trygg levering uten noen skader på flyttelasset.
Anbefales virkelig.”
Dagny

“Eira flyttebyrå! Anbefales!👏👌 Enkel og god kommunikasjon, bra utført jobb og dem hadde fokus på sikkerheten til eiendelene mine! Bra utført jobb! 🤩💪
Richard

Kontakt oss

Du kan be om tilbud direkte herfra. Har du spørsmål kan du kontakte oss direkte.

Tranebærveien 4, 9514 ALTA

+47 90596221

Simon@eiraflyttebyra.no

Eira Flyttebyrå
Org 926874446 MVA
Simon@eiraflyttebyra.no
+47 90596221

Daglig Leder
Simon Eira

Be om uforpliktet tilbud